21 мар. 2009 г., 12:16

Търся се 

  Поэзия
607 0 3

Изгубих се и търся се, не се намирам.

Помогнете ми, объркан съм, не знам дали ме има.

Съществувам ли? На допир как съм?

Мамка му, дали ме чува някой?

Глух съм, не чета по устните,

и сляп, залян от информация се давя.

Уникат, ксерокопиран на формат А4 в черно-бяло,

с надпис "Търся се"

и телефон с дуплекс, свиря и на пиано.

Последно забелязах се

преди да ме погълне телевизорът.

Бях облечен в мръсни дрехи, още помня ризата.

И щом се помня, значи има ме, да знаех и къде съм.

Ако ме откриеш, моля те, върни ме вкъщи,

на ксерокопията, залепени по дървото,

съм написал и адреса.

© Нечарм Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, провокативно е ама малко запъва на места!
    Все пак много ми допадна!
  • дразнят ме дългите редове, но иначе много ми харесва. близко, много близко.
  • Ха , това е нещо като висша мода!Провокативно и стилно!Хареса ми страшно!
Предложения
: ??:??