2 дек. 2006 г., 00:36

Търся те 

  Поэзия
817 0 1
Чакам да бъда желана и искана,
чакам да бъда аз твойта мечта
и искам да виждам в очите ти
                   искренност,
която ме кара да бъда жена!
До себе си някого искам да имам,
капка любов да получа поне.
Не само да давам, позволи ми                          
                     да взимам
и за теб ще тупти мойто срце!
Любовта ми гореща за тебе ще грее.
Сърцата ни - двете в едно ще туптят
и душите ни даже в една ще се слеят,
и телата ни в мрака от страст ще
                    пламтят...
Ще бъдем най-влюбени двамата с тебе,
но не зная къде да те търся... не знам,
ако трябва света ще обърна за тебе,
но знай - тъй лесно не ще се предам!!!...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря ти Стефане,радвам се че ти харесва
Предложения
: ??:??