11 мар. 2010 г., 23:27

Търся те... 

  Поэзия » Любовная
936 0 6

Търся те, отчаяно те търся - без да спра.

Цял живот се мъча аз да те намеря
и ще продължавам, докато умра -
така желая те, че целият треперя...

Нощем... ах, нощем аз те чувам как крещиш
на моята душа във коридорите безкрайни.
Неистово се носиш и фучиш -
разтърсващ плач на вятъра, изпълнен с тайни...

Понякога те виждам – ти си светлина -
сияние, блуждаещо във мрака.
Безмилостно красива, прелестна жена,
която със протегнати ръце ме чака...

Уви, изплъзваш се, отново си отиваш – там...
Оставяш ме във плен на твоята усмивка.
Внезапно осъзнавам, че съм сам
и продължавам да те търся – без почивка...

© Марио Кроненберг Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??