20 авг. 2010 г., 20:00

Убиец 

  Поэзия » Любовная
376 1 0

Няма да докоснеш любовта,

хвърлих я в затвора на чувствата.

Няма да намериш пътя,

аз вече го изтрих.

Няма да откриеш смисъла,

аз го унищожих.

Няма да видиш луната,

тя вече изгоря.

Вярвай ми, ще те унищожа!

Скоро... преди аз да умра...

За да мога аз да заблестя,

преди да ми откраднеш любовта.

Бягай по-бързо, защото още те гоня.

Викай по-тихо, защото още те чувам.

Крий се по-добре, защото още те виждам.

Спри!... за да не продъжавам.

Ще те хвана

и живота ти ще отравям.

Ще бъде тъмно, тихо,

ще боли, ОБЕЩАВАМ!

© Миглена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??