3 июл. 2014 г., 16:16

Убиец ли си 

  Поэзия » Любовная
579 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Стихотворението съдържа елементи на насилие.
Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст или за хора със слаби нерви.

 



Пребий я със юмруци и ритници!
Избий ѝ зъбите! Заплюй я във лицето!
Блъсни я във стената! Стискай гърлото!
Ръцете ѝ вържи! Стегни въжето!

В устата ѝ напъхай кърпа!
Опри ѝ нож във вените! Натискай!
И дръж я полужива, полумъртва...
Припадне ли, със ледена вода я плисвай!

До смърт я изтощи, та да замлъкне!
Да спре да ме обсебва и обърква.
Да бъде глуха, сляпа, няма, да помръкне!
Във нищото я изхвърли! Да пуква!

Прогонена, пребита, нежелана...
Изчезнала безследно, бездиханна...
Убиец ли си ти на Любовта ми?!?
Простено да ти е! Успя. Осанна!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??