15 сент. 2009 г., 17:03

Убиецът ми ще кълна 

  Поэзия » Другая
645 0 3

Тъмeн облак се задава,
полумъртвото ми тяло пада.
В мъки и неволи
ще спра да пея, да живея.

Самотен ще умра,
убиецът ми ще кълна.
Отпих от манерката с водата,
но пак пресъхна ми устата.

Вихърът ще ме вземе,
светът ще задреме.
Хиените се смеят,
човекоядните вилнеят.

Това е Адът
и не всичко носи наслада!

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??