14 авг. 2007 г., 10:50

Убий ме, глупава любов, убий 

  Поэзия
547 0 2

Убий ме, глупава любов, убий
затова, че още обичам го така.
Цялата ми памет ти изтрий,
замахни с тежката си ръка.


Изтръгни сърцето ми туптящо
и в целувка изгори устата,
плени тялото ми страстно
и жестоко накажи душата.


Не ме интересува, цяла ме убий
и нищо ти от мен недей оставяй.
Всяка част от мене скрий
и нищо мое никому не давай.


Искам само спомена за мен
да живее в него, да не умира
и от моя лик, силно запленен,
мойта страст в него да напира.


Нека тялото му да изгаря,
от моите целувки да пламти,
тежки следи по него да оставя
и сянката ми до него да стои.


А в същото време да ме няма
и той за мене да тъжи,
ръце към снимката ми да протяга
и да съжалява, че всичко тъй свърши.

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • колкото повече те чета толкова повече ти се кефя и се радвам много че си такъв готин човек ......
  • Тежък стих!
    Изстрадан!
Предложения
: ??:??