6 сент. 2022 г., 09:16

Убито безсъние 

  Поэзия
186 0 2


Помълчах,
и изпратих луните безсънни-
нежно, грижливо,
c бистра росица
покрили гората
и поляните тъжни...
Помълчах
и се вслушах в дъжда...
В сладкопойните -
птиците - нощни
Те донесоха лек,
че да срещна зората
и утрото свежо
със усмивка тъй лека,

вълшебна
и днес...


Valentina Mitova
14/06/2022

 

 

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??