Отговор на "Обявявам конкурс" от alipieva - Любoff
Участвах в конкурс
Край таблото се сбрала тълпа -
любопитството взе да човърка.
Позабавих се, после се спрях
нещо в мене смутено изхърка...
„Обявявам конкурс за съпруг!”
Тука вече ме жегна в сърцето!
(Тъкмо носех в торбичката лук)
и решението в миг беше взето!
Светлоок съм – това е добре,
вежди имам, но нещо с косата...
пък кесията – предните две
ми изпразниха здраво торбата.
Мъж чаровен съм, нежен и с вкус
за целувките хич и не питай
довери ми се, каня на „Блус” -
и направо в небето отлитай!
Абе... просто съм твоя човек,
няма нещо, което не мога,
знай израстнал съм в предния век,
и романтика нося, за Бога!
Инак, работя много и с хъс -
за кафетата – нямаш проблеми,
цял живот сред коприва и бъз
съм се борил със разни дилеми!
Нямам нищо, но имам сърце,
а имейлът ми си е валиден,
всичко слагам във твойте ръце
ти решаваш „Виновен – невинен”!
Та така, на конкурс се явих,
резултатите чакам наесен -
прав ли бях, или пък сгреших
„на таблото” ще бъда изнесен.
Щом ти стиска – събирай кураж,
Всяко нещо има си време!
Да това е последен тираж,
после няма кой да ни вземе!
Люб-on
© Любомир Попов Все права защищены
а още те няма!
Идвай - премаля ми вече
сам под юргана!
Идвай с всите папараци,
аз обет ти давам -
ще се разхвърчат фъндаци
като те подкарам!