Чантата дълбока
толкоз ми тежи!
С книгите и блока –
тичай и носи!
Мама ме прегръща
и не ще да знай –
първокласник аз съм,
пък ми се играй!
Да започне с усмивка новата учебна година за всички
вас, приятели, които са свързани с училище или имат деца,
внучета, които са ученици!
© Мария Все права защищены
от прекрасна поетеса! ПОЗДРАВИ!