24 мая 2024 г., 06:12

Учител по сърце 

  Поэзия
79 1 0

Мисия са дните му,
надежда, вяра и любов!
Бъдеще е пред очите му,
за което той на всичко е готов!

Призван, навярно от небето,
умело словото да брани,
да бди над доброто в битието,
побрал вдъхновението в длани!

Той навеки е орисан
да носи огънче, с което
да пали вечен смисъл,
щом учител е в сърцето!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??