23 мая 2008 г., 07:47

Ухание и шепот 

  Поэзия » Любовная
732 1 16

 

Прекрасна нощ е! Погледни небето,
ухаещо на пълнолуние и на звезди,
които взират нас, прегърнати в полето –
всред дъхави треви - измислящи мечти.

Прекрасна нощ е! Погали цветята,
сънуващи с листенца слънчеви лъчи.
А утре призори, родена във росата,
дъгата им ще се огледа в твоите очи.

Прекрасна нощ е! Дишай любовта ни!
Обичай ме! С теб сбъдваме вълшебство -
красиво, нежно, до премала ароматно...
Унася се луната над влюбения ни шепот...

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??