7 нояб. 2012 г., 23:02

Улици 

  Поэзия » Гражданская
427 0 0

 

Прах под обувките, 
улици отдавна отминати.
Улици, които водят към морето,
и рани, зашити със сол.
Изоставени улици,
стъпки заличени
по павираните камъни,
много битки забравени.
Улици, обляни с кръв,
и пламък в очите.
Улици, изпълнени с плач, 
и сърца, покрити с кал.
Улици под краката ни.
Деца от днес и вчера.
Студени, заледени,
улици на новата сила.
Улици под звездното небе,
мечтаят за своя магьосник.
Нека погледнем в очите,
бяхме сами, 
с малко пари в джобовете,
но с много мечти
в дълбините на нашите сърца.

© Андреас Баадер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??