11 июн. 2006 г., 23:10

Умирам за капчица сън 

  Поэзия
642 0 1

Умирам за капчица сън
А чашата ми е суха
Бутилката счупена

Вече ми се привиждат
От онези магически цветове
Които преливат
И не искат да умират
С премигванията ми

Това са онези стари игри
Без правила
В които почти винаги виждам
Хвърчила

А очите ми са празни

Празна е и чашата ми
А е пълно желанието ми
Да се наспя
Поне една вечер
На тъмно

Защото тези светлини
Се престарават
Вече

08.06.2006

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??