20 окт. 2008 г., 00:37

Умиращи птици 

  Поэзия
653 0 4
Скитащи се птици, падащи листа,
птици страдащи, с умиращи сърца...
падащи надолу куп души,
ронещи се бели перушини и сълзи...
кой ранява, кой прощава?
Всеки иска - в замяна смърт дарява...
убийците на птици днес се радват
с празни погледи...
убийците на птици ронят кървави сълзи...
птиците се скитат, с устрем падат
все така...
перата им се ронят,
писъците им, разкъсващи нощта...

© Димитринка Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??