20 апр. 2010 г., 21:32

Уморих се 

  Поэзия » Любовная
1645 0 0

Уморих се

 

Уморих се да чакам

и да бъда добра.

Уморих се от тази

жестока лъжа.

 

Уморих се да плача,

щом остана сама,

да се взирам във здрача,

да протягам ръка.

 

Друг да целувам,

а пред очите ми - Ти!

Уморих се да търся

в него твоите черти!

 

Уморих се да лъжа

своето клето сърце,

че него обичам,

а теб вече - не!

 

 

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??