Уморих се
Уморих се да чакам
и да бъда добра.
Уморих се от тази
жестока лъжа.
Уморих се да плача,
щом остана сама,
да се взирам във здрача,
да протягам ръка.
Друг да целувам,
а пред очите ми - Ти!
Уморих се да търся
в него твоите черти!
Уморих се да лъжа
своето клето сърце,
че него обичам,
а теб вече - не!
© АнеблА Всички права запазени