22 мая 2008 г., 09:41

Ураган от ласки 

  Поэзия » Любовная
691 0 11
Ти си ураган
от бурни ласки
и весел смях.
Заливаш ме,
засипваш ме
със тях.
Отнасяш ме
в чуден свят,
на наслади и
страсти богат.
О, поспри!
Глътка въздух
ми позволи.
Но и във въздуха
си отново ти,
с твоя аромат
на пролетни треви.
В очите сега
влюбено ме
погледни.
Видя ли там,
огнено сърце
за теб гори.
Обичам те
свежо-бяла,
в ранно утро
като слънце
засияла.
С тебе да започне
ми деня
и под нежна луна
да ме имаш
до себе си
в нощта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??