19 нояб. 2008 г., 23:28

Уроци 

  Поэзия » Философская
456 0 3
Бъдете земни, коректни и добри,
животът сервира ситуации странни...
Не винаги с блясък и слава върви,
а има промени, сривове славни.

От блясък и горделивост ненужна,
ех, едва ли душа напред ще спечели...
Съдбата до старост връща ядове смели,
в миг пита звънко: Съвест дойде ли???

Нрави различни, каква орисия
и уроци отлични животът реди,
от грешките наши, дано не кърви...
и ничие сърце от нас да не боли!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??