Отново искам да се науча да пуша
и една цигара с теб да споделям,
докато музика слушаме
и делим си постелята,
както направихме в банята с душа.
Целуни ме!
Невредим ще е този дим,
дето от теб ще поема.
Ракът е победим,
щом от дъха ти частица отнема.
© Богдан Все права защищены