18.02.2010 г., 14:37 ч.

Урок №1 

  Поезия » Любовна
957 0 2

Отново искам да се науча да пуша

и една цигара с теб да споделям,

докато музика слушаме

и делим си постелята,

както направихме в банята с душа.

Целуни ме!

Невредим ще е  този дим,

дето от теб ще поема.

Ракът е победим,

щом от дъха ти частица отнема.

© Богдан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??