Feb 18, 2010, 2:37 PM

Урок №1 

  Poetry » Love
961 0 2

Отново искам да се науча да пуша

и една цигара с теб да споделям,

докато музика слушаме

и делим си постелята,

както направихме в банята с душа.

Целуни ме!

Невредим ще е  този дим,

дето от теб ще поема.

Ракът е победим,

щом от дъха ти частица отнема.

© Богдан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??