8 февр. 2008 г., 08:06

Урок по морал 

  Поэзия
1429 0 10

Мислиш си, че съм специален?
Че имам много потенциал?
Грешиш - до болка съм нормален
и поемите си пиша с химикал.
И е лесно да бъда измамен,
тъй както тебе. Без жал.
И понякога ставам банален,
а друг път - досаден нахал.
И не ползвам предмети сакрални,
не съм сред звездите живял.
Сълзите не ми са кристални,
не съм и русалки виждал.
И всеки ден пиша страдално,
оплаквам живота си цял.
Недей ме мисли за гениален -
аз нямам по нищо медал.
И често, от всеки предаден,
се чувствам самотен. Но зрял.
По моите мисли запалена
ти прочетох урок по морал.

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??