1 мая 2021 г., 08:29

Усеща добротата в теб душата... 

  Поэзия » Любовная
586 5 8

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

 

Не може мисълта ми без мечтата...

Усеща добротата в теб душата.

 

Обичат се Небето и Земята,

когато се усмихваш нежно ти.

 

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

 

Ухае с погледа ти красотата...

Усеща добротата в теб душата.

 

И Пролетта е свежа, и богата,

и от любов в хармония цъфти.

 

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??