May 1, 2021, 8:29 AM

Усеща добротата в теб душата... 

  Poetry » Love
590 5 8

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

 

Не може мисълта ми без мечтата...

Усеща добротата в теб душата.

 

Обичат се Небето и Земята,

когато се усмихваш нежно ти.

 

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

 

Ухае с погледа ти красотата...

Усеща добротата в теб душата.

 

И Пролетта е свежа, и богата,

и от любов в хармония цъфти.

 

Усеща добротата в теб душата,

от твоя зов сърцето ми тупти.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??