31 июл. 2006 г., 11:31

Усещам, че умирам 

  Поэзия
1119 1 4

Усещам, че умирам

Защо, когато усетих, че умирам
ти казах, че те обичам?
Не трябваше да чакам досега,
когато го разбрах,
трябваше да споделя.
Усещам, че умирам и ме е страх от болката.
Бъди до мен, когато умирам,
за да не ме е страх от самотата.
Бъди до мен, бъди до мен,
защото те обичам.
Дай ми кураж, дай ми сила
да победя болката, от която умирам.
Ако  остана жива, силно ще те обичам,
а ако умра - ще бъде с усмивка,
защото ти казах, че те обичам.

© Суси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??