17 июн. 2009 г., 20:35

Усещам ли те, истински живея 

  Поэзия » Любовная
1022 0 19

Пламти душата ми от твоите думи,
въздухът е пълен с нашата любов.
Красиво чувство грее помежду ни,
безкрай да те обичам съм готов.

С моето сърце се случват чудеса,
знай, за теб да бие му е отредено -
добрата фея от приказки дошла,
безценна моя, обич споделена.

Насищаш с порива си дните ми,
бъди до мен с душата си бяла.
Само ти си радостта в очите ми,
искам те до последния атом цяла.

Аз превръщам мига във вечност,
не дишам, а със сърцето си пея.
Духът ми идва от светове далечни,
усещам ли те, истински живея.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??