10 окт. 2009 г., 11:37

Усещане... 

  Поэзия » Любовная
557 0 2

Нежен дъх
погалва лицето ми...
Влажни устни
целуват очите ми...
Докосване на чувства -
миг съвършен...
Сърцето ми препуска
в ритъм безумно блажен...

Нежни пръсти
тялото ми докосват...
Страстен поглед
кожата ми изгаря...
Желание -
вулкан, изригнал
в огнена наслада...
Обич -
осезаемо реална,
мълчаливо нужна,
уникална...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??