3 нояб. 2019 г., 02:50

Усещане за есен 

  Поэзия
348 0 0

Есенно е. Въздухът дори шепти.

Липсва вече лятото,

както вечно липсваш ти.

Не е тъжно. Просто е самотно.

Нали и клоните остават без листа?

Само от спомена за лятото е топло,

а в мен си ти и ме пазиш от студа.

Хладно е. Наоколо вятърът шепти.

Крача в първите листа на есента,

а от мислите ми мъничко боли.

Есенно е. В този сезон все ми се мълчи.

Той само усещане е - 

за дъжд, уют и двете ти очи.

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??