15 авг. 2007 г., 00:00

УСЕЩАНЕ ЗА РАЙ 

  Поэзия
951 0 16
   

УСЕЩАНЕ ЗА РАЙ

                        На Нел

По успоредни пътища вървяхме...

пресякоха се някъде в безкрая.

Животът си един без друг живяхме,

а днес сме откриватели на Рая.


Душите ни се сливат във една

и всяка себе си във другата открива.

Край нас - феерия от светлина

и в нея ти си толкова красива.

14. 08. 2007 г.

Русе

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??