5 апр. 2014 г., 21:29

Усещаш 

  Поэзия
625 0 1

И седиш, и мислиш, усещаш, че боли те,

обръщаш се и виждаш си следите.

Разбираш защо е болката в сърцето,

бляскави сълзи потичат по лицето.

 

В гърдите нещо те стяга,

въздухът не стига, мисълта ти бяга.

Осъзнаваш, че ти има нещо,

нещо парещо, дори зловещо.

 

И знаеш, няма как нещата да оправиш,

със дивата си същност трябва да се справиш.

Гордостта си да преглътнеш дали ще успееш?

Себе си и него, ти да преодолееш?

 

Дали ще се справиш с тази игра,

знаеш, всяка игра има правила.

Тук правилото е едно,

обичай без да питаш как и защо.

© explose Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??