31 окт. 2012 г., 00:16

Усмихнах се! 

  Поэзия » Другая
526 0 0

Усмихнах се!

И утрото за мен се усмихна.

Прегърнах деня, 

и той за мен обятията си отвори.

В звездите взрях се през нощта.

Една от тях ми смигна -

сбъдна ми една мечта.

© Галина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??