31.10.2012 г., 0:16 ч.

Усмихнах се! 

  Поезия » Друга
519 0 0

Усмихнах се!

И утрото за мен се усмихна.

Прегърнах деня, 

и той за мен обятията си отвори.

В звездите взрях се през нощта.

Една от тях ми смигна -

сбъдна ми една мечта.

© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??