4 янв. 2014 г., 18:46

Усмихнато обещание 

  Поэзия » Философская
686 0 17

Усмихната ще пиша, ще живея,
ще дишам, ще танцувам, ще творя.
Красиви думи в песни ще изпея,
горчилките в сълза ще изболя.
На черни мисли пак любов ще пращам,
а щастието в стих ще събера,
на сторено добро, с добро ще плащам,
(злословието мятам зад гърба).
Пред дребното главата не прекланям,
отхвърлям пораженческа ръка,
предателството всъщност е измяна
на светлото във моята душа.
Усмихната пътеките ще бродя,
решила и за двама да вървя,
сърцето си във длани ще положа.
Да виждаш, сине, как тупти света!


© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??