Усмивчицата ми е сладка, мила,
със нея крия колко аз не слушкам...
След беля поредна, тя е мойта сила,
когато отивам да се извиня и гушкам.
Прощава ми веднага мама, даже госпожата
от детската градина също -
Ех, че е забавно, как лесни са така нещата
с моето оръжие могъщо...
Но това е защото съм си малък -
Порасна ли, ще слушам, обещавам..
Вярвайте ми - вижте ме какъв съм сладък,
честна дума... със усмивчица ви давам...
06.02.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены