19 июн. 2007 г., 00:14

Усмивка 

  Поэзия
968 0 3

Усмивка

Усмихваш се.
      Завиждам ти, че се усмихваш.
Потъвам някъде в очите ти.
      Изгубвам се.
           Не съществувам.
Докосваш ме.
       Съзнаваш, че докосваш
            Нищото.
Целуваш ме.
        Но всъщност...
             мене ли целуваш?
Усмихваш се.
         Завиждам ти,
              че се усмихваш.

© Величка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??