Отрони се...
От устните ми,
не стигнала очите ти,
една замаяна и влюбена усмивка.
Направи изящен пирует
по ръба на чашата ми...
Гребна с малката си шепа
капки щедро вино
и на устните ти кацна -
нежни пеперуди.
Премаляла от обич...
... за теб,
превърна се в целувка.
© Тасо Все права защищены
Браво, Тасо!