29 дек. 2009 г., 10:01

Усмивка 

  Поэзия
436 0 0

Усмивка

превръща се в смях за миг

с глас,

творящ вълшебство -

изненада емоционална.

Топъл, нежен момент,

съвършен от човечност.

За секунди се впечатлих 

от незабравимия жест

на минаващо момче по улицата,

говорещ по джиесема си.

Радващ и подаряващ свобода

на човека, с който си е говорил.

Пречистих се, възхитих се

с доброта.

 

                                                                                                                           Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??