27 мар. 2019 г., 16:38

Усмивка за утре 

  Поэзия » Любовная
465 1 2

Усмивка. Цвете.
Две души.
Ръка изтрива сълзите. 
От тъжните очи.
Усмивка. Надежда. 
Нов опит за сълзи.
И сърце, което не бие. 
Спряло завинаги.
Като часовник без стрелки.
Усмивка. За утре. 
Без нея не може. 
Сгъни я и я запази.
Малко е смачкана. 
Но пак ще блести.
Усмивка.

© Veselina Petrova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??