Усмивка. Цвете.
Две души.
Ръка изтрива сълзите.
От тъжните очи.
Усмивка. Надежда.
Нов опит за сълзи.
И сърце, което не бие.
Спряло завинаги.
Като часовник без стрелки.
Усмивка. За утре.
Без нея не може.
Сгъни я и я запази.
Малко е смачкана.
Но пак ще блести.
Усмивка.
© Veselina Petrova All rights reserved.