9 нояб. 2020 г., 01:16

Усмивки 

  Поэзия » Другая
150 0 0

Усмихвам се, чезне тъга.

Слънчеви лъчи топлят мен.

Във въздуха се появи дъга,

аз съм весел и успокоен.

 

И след най-страшната буря даже

идва светлина, идва мир.

Бог Исус ще се покаже

усмихнат в небесната шир.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??