От утре ще съм по-красива,
по-весела и по-добра,
а този свят ще ме разсмива
с безкрайната си суета.
От утре ще съм много смела,
ще стана вече нов човек
и пътят, който съм поела
ще бъде спорен и по-лек.
От утре ще забравя всички,
които могат да ме спрат
да съм свободна като птичка
и да вървя по своя път.
От утре ще се влюбя лудо
във някой истински поет
и всяка сутрин ще ме буди
с на мене посветен сонет.
От утре ще танцувам често
и ще забравя що е стрес…
Но, всъщност, как от утре, вместо
да почна всичко още днес!
© Елка Тодорова Все права защищены