Щом мрак падне над града,
сърцето в мен започва лудо да тупти!
А в главата ми пълна бъркотия!
Неочаквано, изплува една стара мечта!
Мечта – някак недостижима,
а тъй красива,
нежна, като синя птица!
Стопляща душата ми…
И ето пак заспивам,
в сън дълбок потъвам!
Щастлива съм,
че те имам!
Гледам право в пъстрите очи,
Виждам твоите мечти…
Те са толкова сладникави!
Чувствам, че са мои!
И искам всичко това да е реалност,
да бъдем само аз и ти!
Да греба със шепи от любовта ти жадно,
и да кажа с радост: Утре ще мечтаем заедно, нали?
© Усмивка Все права защищены