16.11.2007 г., 16:58 ч.

Утре ще мечтаем заедно, нали? 

  Поезия » Любовна
729 0 5

Щом мрак падне над града,

сърцето в мен започва лудо да тупти!

А в главата ми пълна бъркотия!

Неочаквано, изплува една стара мечта!

 

Мечта – някак недостижима,

а тъй красива,

нежна, като синя птица!

Стопляща душата ми…

 

И ето пак заспивам,

в сън дълбок потъвам!

Щастлива съм,

че те имам!

 

Гледам право в пъстрите очи,

Виждам твоите мечти…

Те са толкова сладникави!

Чувствам, че са мои!

 

И искам всичко това да е реалност,

да бъдем само аз и ти!

Да греба със шепи от любовта ти жадно,

и да кажа с радост: Утре ще мечтаем заедно, нали?

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??