Щом отворя мойте очички,
на прозореца залепвам тях!
Гледам мократа тревичка,
гледам във захлас!
Тръгна ли закусчицата да си ям,
веднага на тераската отивам!
И красивите цветя,
покрити с роса, си гледам!
© Или Все права защищены