25 февр. 2018 г., 10:07

Утро 

  Поэзия
381 4 29

Чудничко! Свежичко! Утро сияе!

Нов ден на грънчарското колело вае.

Такъв един... Закръглен! Пълен..

Топличък... С балтона вълнен...

Такъв... Домашен и уютен...

С много смях! Съвсем не скучен!

Скачам бързо! Да не изтърва!

Такова щастие ми идва на крака!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??