25.02.2018 г., 10:07 ч.

Утро 

  Поезия
379 4 29

Чудничко! Свежичко! Утро сияе!

Нов ден на грънчарското колело вае.

Такъв един... Закръглен! Пълен..

Топличък... С балтона вълнен...

Такъв... Домашен и уютен...

С много смях! Съвсем не скучен!

Скачам бързо! Да не изтърва!

Такова щастие ми идва на крака!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??