31 авг. 2007 г., 18:15

УТРО 

  Поэзия
538 0 0
УТРО

УТРОТО ПОСТЪПВА ЛЕКО ,
НАДНИЧА В МОЕТО КАФЕ ,
И МУЗИКАТА С МЕН СЕ СЛИВА,
СТИХЪТ КЪМ ТЕБЕ  МЕ  ЗОВЕ ...

РОСАТА ЩЕ НИ ПОКАЖЕ ,
КАПКИ ЧИСТИ И МЕЧТИ ....
ЩАСТИЕ , МАЛКА ЧАСТИЦА ,
КЪМ ТЕБ ,В МИГ ДА   ПОЛЕТИ !

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??