31 ago 2007, 18:15

УТРО 

  Poesía
543 0 0
УТРО

УТРОТО ПОСТЪПВА ЛЕКО ,
НАДНИЧА В МОЕТО КАФЕ ,
И МУЗИКАТА С МЕН СЕ СЛИВА,
СТИХЪТ КЪМ ТЕБЕ  МЕ  ЗОВЕ ...

РОСАТА ЩЕ НИ ПОКАЖЕ ,
КАПКИ ЧИСТИ И МЕЧТИ ....
ЩАСТИЕ , МАЛКА ЧАСТИЦА ,
КЪМ ТЕБ ,В МИГ ДА   ПОЛЕТИ !

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??