29 мая 2008 г., 12:59

Утро 2 

  Поэзия » Пейзажная
730 0 5

Слънчевата питка се търкулна

в синята тепсия на небето.

Вятър пеперудите целуна

и ги духна нежно из полето.

 

Румена зората се усмихна

в огледални капчици роса.

Избледнялата луна притихна

и поведе надалеч нощта.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??